Kaikki eroa pohtimaan joutuneet ovat varmasti tulleet miettineeksi omaa elämäänsä, sitä mikä on hyvin ja mikä kaipaa muutosta. Kävipä tässä tilanteessamme kuinka hyvänsä, jotkut asiat ovat tulleet tiensä päähän. Haluan elää onnellista elämää, teinpä sen sitten yksin tai yhdessä mieheni kanssa. Näin vuoden vaihtuessa ajattelin listata asioita, jotka toivoisin omassa elämässäni olevan toisin ja mihin haluan jatkossa vaikuttaa. Nämä asiat ovat tästä eteenpäin työn alla.

Kuntoremontti

Olen aina ollut reilusti ylipainoinen, mutta kuitenkin suht' tyytyväinen itseeni. Muutama vuosi sitten laihdutin lyhyessä ajassa yli 30 kiloa ja huomasin, kuinka paljon helpompaa elämä silloin oli. En tuolloin kuitenkaan osannut pitää pudotettuja kiloja poissa, vaan ne palasivat hiljalleen takaisin. Kuluvan vuoden aikana olen saanut pudotettua taas 10 kiloa, ja tuota projektia aion jatkaa tulevana keväänä. Tarkoituksena on nyt ottaa liikunta säännölliseksi (ja iloiseksi) osaksi arkea. Olemme syksyllä käyneet muutaman työkaverini kanssa kuntosalilla ja vesijumpassa, ja nyt ajattelin tiivistää tahtia. Haluan näyttää hyvältä omasta ja toistenkin mielestä. Haluan nauttia liikunnasta ja löytää siitä rentoutumiskeinoja arjen ja töiden pyörityksessä. Haluan, että ulkokuoreni vastaa taas iloisen rempseää sisäpuoltani. Lyhyesti sanottuna haluan, että minulla on taas hyvä olla itseni kanssa.

Mieliremontti

Kuten edellisten viestien rivien välistä on voinut lukea, olen kadottanut viime aikoina jotakin itsestäni ja itsetunnostani. Haluan löytää uudelleen itseni, sen mitä minä elämältäni haluan ja toivon. Haluan olla terveen itsekäs ja tehdä juuri niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. En enää halua tehdä kuten muut haluavat, vaan etsiä rohkeammin omia polkujani. Haluan kehittää itseäni laulajana, haluan löytää bändin jonka kanssa jammailla, haluan joku päivä levyttää sellaista musiikkia, josta pidän. Haluan matkustella ja tutkia maailmaa, haluan lähteä kavereiden kanssa lomalle ja kokea uutta, haluan oppia uuden asenteen maailmaa kohtaan. Haluan pitää paremmin yllä ystävyyttä lähesteni kanssa, haluan humpsutella ja kikatella, haluan kokea syviä tunteita ja taide-elämyksiä. Toivon, että tulevana vuonna osaisin aloittaa puhtaalta pöydältä paitsi mieheni, myös itseni kanssa. Minähän se oman elämäni päähenkilö kuitenkin olen.